Wandelgroep voor vrouwen
Wandelgroep voor vrouwen
Actief
Wandelgroep voor vrouwen

'Samen bewegen is leuker!' is het motto van de wandelgroep van SIVE (Stichting Intercultureel Vrouwencentrum Enschede). De groep wandelt elke vrijdag onder begeleiding van een vrijwilligster in en rond het centrum van Enschede. "Het is beweging én gezelligheid in één", klinkt de uitnodiging. "Loop gewoon een keertje mee, dan ontdek je vanzelf of onze wekelijkse wandelgroep iets voor jou is." Je bent niet verplicht elke week mee te lopen.

Enschede
t/m 21 jul
12:00

Het doel van de wandeling is om lekker bezig te zijn, het gaat niet om presteren. De vrouwen bepalen ter plekke de route en hoe lang ze gaan wandelen. SIVE is een organisatie voor en door vrouwen, die hen bij elkaar brengt en wil helpen vanuit eigen kracht te groeien, te ontplooien en te ontwikkelen.

Aanmelden voor de wandelgroep kan via [email protected]. Eventuele vragen kunnen (ook) gesteld worden via de telefoon, van woensdag t/m vrijdag op 053-4347442. 

wanneer?

Elke vrijdag
Tussen 12:00 en 12:30 inloop met koffie of thee in de huiskamer van SIVE op de eerste verdieping van de Centrale Bibliotheek Enschede. Daarna start de wandeling.

prijs

Gratis