Meespeelconcert in openluchttheater van Universiteit Twente
Meespeelconcert in openluchttheater van Universiteit Twente
Muziek
Meespeelconcert in openluchttheater van Universiteit Twente

Een kampvuuravond waarbij muziek en gezelligheid centraal staan. Iedereen van jong en oud mag meespelen met hun gitaar of alleen meezingen met de liedjes. Daarnaast kan iedereen die wilt gratis komen kijken en luisteren.

Enschede
t/m 30 jun
20:00

Kaliber Kunstenschool organiseert het jaarlijkse concert op vrijdag 30 juni tussen 20.00 en 22.00 uur 's avonds. 'Gitaar bij het kampvuur' is een concert voor en door deelnemers. In het openluchttheater van de Universiteit Twente wordt gitaar gespeeld en gezongen. Docent Anja Meulenbelt speelt liedjes uit een kampvuurboekje. Het doel is om met zo veel mogelijk gitaren de zang te begeleiden.

De kunstenschool raadt aan om een kussentje mee te nemen om op te zitten en een dikke trui mee te nemen voor wanneer het afkoelt. Daarnaast is een lampje eventueel handig om de noten te kunnen lezen als het gaat schemeren. 

Wil je ook gitaar spelen tijdens dit meespeelconcert? Deelname is gratis en nadat je je aangemeld hebt, ontvang je het digitale kampvuurboekje met muziek die gespeeld gaat worden. Aanmelden kan via [email protected]

wanneer?

30 juni 20:00

prijs

Gratis