Nieuw evenement Garage Sale Langeveen
Nieuw evenement Garage Sale Langeveen
Evenement
Nieuw evenement Garage Sale Langeveen
Bewoners bieden items aan

In de kern van Langeveen vindt een Garage Sale plaats. Verschillende bewoners bieden op eigen terrein leuke items aan. Dit kan variëren van huisraad, speelgoed, boeken, kleding, witgoed, fietsen etc.

Langeveen
t/m 26 jul
10:00

Het betreft de eerste woensdag in de zomervakantie. De organisatie van dit evenement, Toeristisch Langeveen Bruinehaar, heeft bewust voor deze datum gekozen. Veel mensen zijn (nog) niet op vakantie zodat er een breed deelnemers veld is. Onze wens is om iets te organiseren wat mensen in contact brengt met elkaar, een sociale activiteit te ontwikkelen waar al onze inwoners aan deel kunnen nemen, van jong tot oud.

De inschrijving is inmiddels gestart en de eerste deelnemers hebben zich aangemeld. Inschrijven kan t/m 19 juli via de site www.toerischlangeveenbruinehaar.nl

Voor deelname gelden de volgende eisen: Je bent woonachtig in kern Langeveen of je maakt gebruikt van iemand zijn oprit in kern Langeveen. Het is toegestaan om jouw oprit beschikbaar te stellen aan familie, vrienden en kennissen (plaatsgenoten buiten kern Langeveen) Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Een opsomming van de deelnemende straten binnen kern Langeveen is te vinden op onze site.

Voor deelname aan de garagesale wordt een kleine bijdrage van € 2,50 gevraagd. Hiermee bekostigen wij de aanschaf van de ballonnen voor de zichtbaarheid (dit pakket wordt aan u geleverd) en zorgen wij voor flyers die verspreid worden rondom Langeveen.

Aanmelden kan via het contactformulier op de website, u ontvangt dan een betaalverzoek. Vermeld bij de aanmelding: uw naam, uw huidige adres, het deelnemende adres en telefoonnummer.

Het is ook mogelijk om het bedrag contant te voldoen, dit kan op de volgende manier: Voeg in een envelop € 2.50 en sluit deze. Schrijf op de envelop: uw naam, uw huidige adres, het deelnemende adres en telefoonnummer. Lever de envelop in bij: Cafetaria De Ruif, Hardenbergerweg 260, Langeveen ~ Cafe-restaurant Waaijer, Hardenbergerweg 275, Langeveen ~ Het Bakhuisje, Bruinehaarsweg 84, Langeveen.

Bij aanmelding ga je akkoord met de gestelde voorwaarden/spelregels.

Voor bezoekers wordt in de week voor het evenement een actuele lijst met adressen en een plattegrond op de site openbaar gemaakt. Tevens zijn de deelnemende adressen te herkennen aan de ballonnen die zichtbaar zijn vanaf de weg.

wanneer?

26 juli 10:00

waar?

prijs

Gratis