Zomerfair bij Havezathe Het Everloo
Zomerfair bij Havezathe Het Everloo
Evenement
Zomerfair bij Havezathe Het Everloo
Gezellig evenement

Op zondag 6 augustus wordt ook dit jaar weer een gezellige Zomerfair georganiseerd op de landelijke locatie, Havezathe Het Everloo, Everlostraat 16 in Rossum

Rossum
t/m 06 aug
13:30

Deelnemers fair

Laat je verrassen op deze prachtige locatie met standhouders op het gebied van lifestyle, curiosa, brocante, streekproducten en meer.... 

Koets’n Keerls

Zondag 6 augustus vind ook de jaarlijkse Singravenrit van de Koets’n Keerls plaats. Het defilé zal omstreeks 13.30 uur plaatsvinden bij Havezathe het Everloo. In het weiland voor de Havezathe komen de authentieke aanspanningen te staan. Bezoekers kunnen hier de aanspanningen bekijken.

Gratis entree

De entree is gratis, er is gratis parkeergelegenheid en voor de fietsers....kies fietsroute/knooppunt 50 en je komt vanzelf bij Havezathe Het Everloo!

Iedereen is van harte welkom op de DITSMIE zomerfair met een gezellig terras voor een hapje en een drankje.

Kijk voor het laatste nieuws op de facebookpagina @DITSMIE, instagram ditsmie_lifestyle_curiosa of www.ditsmie.nl

Jaarlijkse Singravenrit Koets’nKeers

Op deze dag vind ook de jaarlijkse Singravenrit van de Koets’n Keerls plaats. 

Het vertrek is om 10.30 uur vanaf manege de Zonnebeek. De route loopt via Beuningen. Onderweg is er een sherrystop en het defilé zal omstreeks 13.30 uur plaatsvinden bij Havezathe het Everloo waar die dag ook de Zomerfair plaats vind van 10-17 uur. Gratis entree en gratis parkeren.

wanneer?

06 augustus 13:30

prijs

Gratis