Pelgrimstocht van Jacobus naar Jacobus
Pelgrimstocht van Jacobus naar Jacobus
Evenement
Pelgrimstocht van Jacobus naar Jacobus
Religieuze wandeling

De Jacobuskerk in Enschede en de Jacobuskerk in Lonneker houden woensdag 16 augustus voor de derde keer de wandeling 'Van Jacobus naar Jacobus'. Ruim 40 wandelaars zullen in de geest van Jacobus als Pelgrim de wandeling maken. Na een korte startviering om 09.30 uur in de Jacobuskerk aan de Oude Markt in Enschede, loopt de groep om 10 uur via Roombeek naar “Het Hilgenhuuske”, een veldkapelletje gewijd aan Jacobus, op het erf van de familie Ten Vergert aan de Lonnekeresweg. Na een korte koffiepauze daar volgt het laatste stukje van de wandeling en wordt in de Jacobuskerk Lonneker de bijeenkomst gezamenlijk afgesloten.

Enschede
t/m 17 aug
09:30

Ruim 40 wandelaars zullen in de geest van Jacobus de wandeling als pelgrim maken. Na een korte startviering om 9.30 uur in de Jacobuskerk aan de Oude Markt in Enschede, loopt de groep om 10 uur via Roombeek naar 'Het Hilgenhuuske'. Dat is een veldkapelletje gewijd aan Jacobus. Het kapelletje staat op het erf van de familie Ten Vergert aan de Lonnekeresweg.

Na een korte koffiepauze daar volgt het laatste stukje van de wandeling en wordt in de Jacobuskerk Lonneker de bijeenkomst gezamenlijk afgesloten.

wanneer?

16 augustus 09:30

waar?

prijs

Gratis