Geheimen van de Eendenbeek Dal van de Mosbeek
Geheimen van de Eendenbeek Dal van de Mosbeek
Actief
Geheimen van de Eendenbeek Dal van de Mosbeek
Wandeling

Ga zaterdag 9 september mee op ontdekkingstocht langs deze beek en door dit mooie stukje landschap. Met de natuurgidsen van Landschap Overijssel kom je bij de mooiste plekken. Wist je dat het landschap rondom de beek sinds de middeleeuwen nauwelijks veranderd is? De wandeling start om 14.00 en duurt ongeveer 2,5 uur. Meld je aan en wandel mee!

Mander
t/m 09 sep
14:00

De Eendenbeek is één van de vele beekjes in Noordoost-Twente. Bijzonder is het historische karakter van het Dal van de Eendenbeek. Het landschap rondom de beek is namelijk sinds de middeleeuwen nauwelijks veranderd. De beek is opgeleid. Wat dat betekent ontdek je tijdens de excursie. Natuurlijk is er ook aandacht voor de planten en dieren in de omgeving. Tip: Trek stevige schoenen en gepaste kleding aan (i.v.m. teken).

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 30 personen.

Kosten

De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 3,- per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

foto: Dal van de Mosbeek, ©Gerard Berendsen

wanneer?

09 september 14:00

waar?

prijs

De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 3,- per kind.