Informatieavond in Bibliotheek Hengelo over pubers en social media
Informatieavond in Bibliotheek Hengelo over pubers en social media
Evenement
Informatieavond in Bibliotheek Hengelo over pubers en social media
Gevaren en kansen

Op 13 november verzorgt Loes Hengelo in samenwerking met Skillz jongerenwerk en Bibliotheek Hengelo een informatieve avond voor ouders over socialmediagebruik bij jongeren.

Hengelo
t/m 13 nov
19:30

Van 10 t/m 17 november is het de Week van de Mediawijsheid, een week waarin aandacht wordt gevraagd voor online sociaal gedrag.

Ter gelegenheid van deze week organiseert Loes Hengelo, in samenwerking met Skillz jongerenwerk en de bibliotheek, op 13 november een informatieveavond voor ouders over socialmediagebruik bij jongeren.

Tijdens deze avond zal gastspreker Kristian Harmelink van Bureau Jeugd en Media zijn expertise en brede ervaring met de onlinewereld van jongeren delen. Hij zal ingaan op de vele kansen die het internet biedt, maar ook op de risico's die dit met zich meebrengt.

Kristian is naast mediadeskundige ook werkzaam bij de politie in Almelo en daarnaast coördineert hij de landelijke chat op de jeugdwebsite van de politie.

Vragen als 'Welke invloed hebben social media op ons functioneren?' en 'Hoe leren we onszelf en onze jongeren op een goede manier om te gaan met de online wereld?' worden besproken deze avond.

Deze avond is voor ouders, jongeren en professionals.

wanneer?

19:30 uur tot 21:30 uur

waar?

prijs

Gratis