Swap Sint speelgoedruilmarkt Losser
Swap Sint speelgoedruilmarkt Losser
Overig
Swap Sint speelgoedruilmarkt Losser
Slim & duurzaam

De geur van pepernoten hangt alweer geruime tijd in de lucht en pakjesavond staat bijna voor de deur. Swap Sint wil van 2023 graag het duurzaamste Sinterklaasfeest ooit maken! Daarom organiseren wij de Swap Sint speelgoedruilmarkt op vrijdag 24 november. Locatie: Bibliotheek Losser, Raadhuisplein 1.

Losser
t/m 24 nov
19:00

Sprokkel alle spelletjes en speelgoed bij elkaar waar jouw kind niet meer naar omkijkt. Wie weet maakt dit een ander kind wel weer heel blij!

Hoe werkt het?

  • Neem netjes en schoon speelgoed mee.
  • Voor elk stuk speelgoed dat je inbrengt krijg je punten. Deze punten kun je inwisselen voor ander speelgoed.
  • Alles wat overblijft wordt aan een goed doel geschonken.

Swap Sint is een initiatief van ruilplatform Swip Swap. Het is middels de app van Swip Swap mogelijk om ook online te ruilen, het hele jaar door. Swap Sint is niet alleen een groen initiatief, maar ook nog eens hartstikke gezellig, slim en -niet onbelangrijk- goed voor de portemonnee.

De speelgoedruilmarkt in Losser vindt plaats op vrijdag 24 november in de Bibliotheek, Raadhuisplein 1 in Losser. Speelgoed kun je komen inleveren tussen 19.00 en 20.00 uur en tussen 20.15 en 21.30 kan er speelgoed geruild worden. Bekijk swipswap.nl/swapsint voor meer informatie en updates.

wanneer?

Speelgoed kun je komen inleveren tussen 19.00 en 20.00 uur en tussen 20.15 en 21.30 kan er speelgoed geruild worden.

prijs

Gratis