Alzheimer Café Oldenzaal
Alzheimer Café Oldenzaal
Overig
Alzheimer Café Oldenzaal
Impuls

Op donderdag 30 November a.s. wordt in het Alzheimer Café regio Oldenzaal een bijeenkomst gehouden, deze keer met het thema:  Rechtsbescherming bij Dementie.

Oldenzaal
t/m 30 nov
19:45

Een casemanager dementie zal vertellen over haar rol en het belang om vroegtijdig in gesprek te gaan met de cliënt en diens naasten over levenswensen. Naarmate het dementieproces vordert, wordt iemand meer afhankelijk en kan iemand steeds minder goed zijn/haar beslissingen nemen. Ook wordt het voor hen lastig om in bepaalde situaties de gevolgen van handelen of beslissingen te kunnen overzien. Gastspreker Notaris Mr. Mw. Olde Riekerink, werkzaam bij Notariskantoor Riteco te Oldenzaal zal vertellen over het belang en de wettelijke regels, rondom oa het levenstestament en overige belangrijke zaken, waarbij er ruim gelegenheid is voor vragen.

Mocht u interesse hebben voor dit onderwerp, dan nodigen wij u graag uit op donderdag 30 november a.s.

U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom op onze locatie Cultureel centrum Willemien aan de Wilhelminastraat 5, 7571CE te Oldenzaal.

Het programma begint om 19.45 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren, met een pauze van een half uur. Na afloop is er ruim gelegenheid om na te praten. De toegang is gratis.

Voor meer informatie over het Alzheimer Café kunt u terecht op www.alzheimer-nederland.nl of via het Cultureel Centrum Willemien (Impuls) te Oldenzaal, telefoon (0541) 571414.

wanneer?

30 november 19:45

prijs

Gratis