Enschede's Vrije Toneel speelt 'Stuk voor Stuk'
Enschede's Vrije Toneel speelt 'Stuk voor Stuk'
Theater
Enschede's Vrije Toneel speelt 'Stuk voor Stuk'
Korte toneelstukken

Op zaterdag 16 en zondag 17 december speelt Enschede's Vrije Toneel de voorstelling 'Stuk voor Stuk'.  In de voorstelling, bestaande uit drie eenakters, komen de personages zichzelf stuk voor stuk tegen als ze in een absurde situatie belanden.

Enschede
t/m 17 dec
20:00

Wie kun je vertrouwen als het om leven en dood gaat? Als je na een feestje in een kelder opgesloten raakt? Of als je plotseling een revolver in je broekzak vindt? 

De voorstelling 'Stuk voor Stuk' van het Enschede's Vrije Toneel (EVT) gaat over de zoektocht naar betekenis en over vertrouwen. In drie opeenvolgende korte toneelstukken komen personages zichzelf tegen in bizarre omstandigheden. De voorstelling wordt geregisseerd door Laura Schoenmakers en bestaat uit de eenakters: De Eerste Maandag, Pakje Voor... en Puntgraaf.

De zes personages in 'De Eerste Maandag', geschreven door Jamal Ouariachi, raken door omstandigheden in een kelder opgesloten. Ze kunnen niemand vertrouwen. Ze zoeken - ieder op zijn eigen manier - naar betekenis in deze tijd van individualisme. 

Ook in de eenakters 'Pakje Voor...' (geschreven door Gustaaf Peek) en Puntgraaf (geschreven door Don Duyns) draait het om vertrouwen. De kijker wordt door de absurde situaties steeds op het verkeerde been gezet. 

wanneer?

Zaterdag 16 december: 20.00 uur

Zondag 17 december: 15.00 uur

waar?

prijs

€ 10