Datavisual Beachvolleybal toernooi Enter
Datavisual Beachvolleybal toernooi Enter
Actief
Datavisual Beachvolleybal toernooi Enter
Met een gezellig terras erbij

In Enter zal op  28 en 29 Juni weer 8 beachvelden neergelecht worden, meer dan 250m3 zand, een gezellig terras, goed weer en in totaal meer dan 75 teams zijn de ingrediënten voor een prachtig beachvolleybaltoernooi.

Enter
Vanaf 28 jun
18:00

Voor de 26e keer organiseert Volleybal Vereniging Holyoke uit Enter dit toernooi en doen er weer diverse teams mee aan dit spektakel.

Op vrijdagavond vanaf 18.00 uur wordt er in de wedstrijd- en recreatieklasse (4 tegen 4) gestreden om de wisselbeker. Enternaren of iedereen die een binding met Enter heeft kan zich hiervoor inschrijven. Teams mogen hierbij bestaan uit zowel alleen heren, dames alsmede gemixt.

Naast de gebruikelijke klassen zal dit jaar vanwege het enorme succes van de vorige edities wederom op de vrijdag een bedrijvenklasse worden opgesteld. Speciaal voor alle bedrijven uit Enter en omstreken worden er een aparte poules gecreëerd om gezamenlijk met collega's deel te kunnen nemen aan dit gezellige toernooi. Wil je als bedrijf of personeelsvereniging gewoon eens kennismaken met de beachsport of heb je een team met volleyballers, schrijf je dan nu in en strijd voor de speciale bedrijvencup!

Op de zaterdag is er ruimte voor ruim 40 teams met volleyballers uit de hele regio van elk niveau.

Een aantal edities geleden hebben we de mogelijkheid geïntroduceerd om zaterdags deel te nemen met je eigen mixteam! Hier gaan we deze editie ook gewoon weer mee door! Heb je een gezellige ploeg mensen welke zin hebben in beachvolleybal maar krijg je geen compleet team met dames of heren bij elkaar, schrijf je dan in als mixteam.

Voor de zaterdag kan er ingeschreven worden in de volgende klassen:

- Heren en dames hogere klasse (3 tegen 3)

- Heren en dames lagere klasse (4 tegen 4)

- Mix klasse (4 tegen 4)

- Jeugdklasse (4 tegen 4)

Schrijf je tijdig in! Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam je tijdig in te schrijven. Afgelopen edities is de inschrijfperiode iedere keer voortijdig gesloten door het enorme animo en hebben we helaas een aantal teams niet meer kunnen indelen.

Inschrijven is mogelijk t/m vrijdag 21 juni 2024 22:00 uur en kan via de website van Holyoke (www.vvholyoke.nl/beachtoernooi)

Tot ziens op vrijdag 28 en/of zaterdag 29 juni! Ook voor supporters is er voldoende ruimte en een hapje en drankje rondom de beachvelden.

wanneer?

28 juni 18:00

prijs

Gratis