Play @ the Park 2024
Play @ the Park 2024
Evenement
Play @ the Park 2024
Sportief festival in het Volkspark

Dit jaar is de derde editie van Play @ the Park op woensdag 8 mei. De dag staat volledig in het teken van ontdekken, bewegen en plezier maken. Verschillende sportverenigingen en partners uit Enschede bundelen hun krachten om een groot aanbod aan activiteiten te presenteren waar iedereen aan kan deelnemen. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen en vooraf aanmelden is niet nodig.

Enschede
t/m 08 mei
12:00

Het festival is dit jaar groter dan ooit tevoren, met maar liefst 18 aanwezige sportverenigingen uit Enschede, een uitgebreider terrein en nog meer activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden. Het festivalterrein wordt verdeeld in verschillende zones, waaronder de sport-, creatieve- en funzone, die bekend zijn van voorgaande edities. Dit jaar voegt de organisatie ook nieuwe elementen toe, zoals een informatiemarkt en een horecaplein met gezonde versnaperingen

Sport en creativiteit

Op het festivalterrein zijn verschillende zones. Stap binnen in de sportzone en doe mee met diverse sportieve uitdagingen, georganiseerd door lokale verenigingen. Of laat je creativiteit de vrije loop in de creatieve zone, waar je kunt experimenteren met verschillende kunstvormen.

Plezier

In de funzone draait het om het samen plezier maken. Vrienden en families kunnen hier samenkomen om te lachen en te spelen. En als je trek hebt gekregen van al het bewegen, vergeet dan niet een bezoek te brengen aan het gezellige horecaplein, waar je kunt genieten van heerlijke, gezonde snacks.

Informatie over verenigingen

Wil je meer weten over de sportverenigingen en hun activiteiten? Dan kun je terecht op de informatiemarkt waar je informatie kunt verzamelen en vragen kunt stellen aan de aanwezige verenigingen.

wanneer?

Woensdag 8 mei 12:00 - 17:00 uur.

waar?

prijs

Gratis