Lezing met muziek Stiftskerk Weerselo
Lezing met muziek Stiftskerk Weerselo
Muziek
Lezing met muziek Stiftskerk Weerselo
De pinksterliederen zijn van Willem Barnard

De Twentse School voor Theologie streeft ernaar de studie van theologie toegankelijk te maken voor inwoners van Twente. Dit wordt bereikt door het organiseren van lezingen die betrekking hebben op diverse aspecten van de theologie. Deze keer een lezing met muziek van Willem Barnard (1920-2010) in de stiftkerk in Weerselo op donderdag 23 mei.

Weerselo
t/m 23 mei
19:30

Veel gelovigen koesteren een diepe genegenheid voor de liederen van de theoloog, schrijver en dichter Willem Barnard. Om deze reden organiseert de Twentse School voor Theologie een avond gewijd aan zijn pinksterliederen, die de Geest verheerlijken als een windvlaag, storm en ademtocht. Organist Dick Sanderman zal deze liederen op het orgel ten gehore brengen, terwijl dominee Klaas Touwen ons zal voorzien van context en commentaar door ze op deskundige wijze in te leiden. En waar kan dit beter dan in de fraaie ruimte van de Stiftskerk, waar de naam van Willem Barnard/Guillaume van der Graft onlosmakelijk aan verbonden is?

De avond zal gehouden worden op donderdag 23 mei en begint om 19.45 uur; inloop 19.30 uur (regulier € 15,-- / student € 5,-- / onder de 18 € 1,--). Aanmelden kan via: www.twentseschoolvoortheologie.nl.

wanneer?

23 mei 19:30

prijs

regulier € 15,- student € 5,- onder de 18 € 1,-