‘OpStap’  in natuurgebied De Doorbraak
‘OpStap’  in natuurgebied De Doorbraak
Actief
‘OpStap’ in natuurgebied De Doorbraak
fietsexcursie

Donderdagmiddag 30 mei houdt Landschap Overijssel een ‘Op stap’ fietsexcursie door natuurgebied De Doorbraak. Onder leiding van een landschapsgids fiets je ongeveer 2,5 uur door dit mooie, waterrijke gebied. We fietsen ook een stukje langs de Regge, waar prachtige flora en fauna samenkomen. De excursie start om 13.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken. Een fietsexcursie die u niet mag missen!

Ypelo
Vanaf 30 mei
13:30

De Doorbraak is een 14 kilometer lange nieuw gegraven watergang tussen de Loolee bij Almelo en de Exosche Aa in Ypelo bij Wierden. In de brede ecologische zones aan weerszijden van de beek ontstaat prachtige natuur. Tijdens deze ’OpStap’ excursie is het gebied vanaf Ypelo aan de beurt. Onderweg zal regelmatig worden gestopt zodat de gids bijzondere details kan vertellen. Bij een rustpunt houden we een kleine pauze, waar een kop koffie of thee gekocht kan worden.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 15 personen.

Kosten

De kosten zijn € 5, - per persoon. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Kijk voor meer ‘OpStap’ excursies op www.landschapoverijssel.nl/opstap2024

wanneer?

30 mei 13:30

waar?

prijs

€ 5