Run Bike Run in Deurningen
Run Bike Run in Deurningen
Actief
Run Bike Run in Deurningen
25-jarig jubileum!

Run Bike Run Deurningen viert 25-jarig jubileum! De jaarlijkse Run Bike Run in Deurningen staat dit jaar in het teken van een bijzondere mijlpaal: het evenement viert zijn 25-jarig jubileum! Op zondag 23 juni zal het dorp weer het decor vormen voor sportieve prestaties en bovenal een gezellig samenzijn voor jong en oud.

Deurningen
t/m 23 jun
14:00

Al een kwart eeuw lang brengt de Run Bike Run Deurningen enthousiaste deelnemers samen voor een uitdagende duatlon, met als onderdelen lopen en fietsen. Dit jaar belooft het jubileumextra spektakel met een feestelijke sfeer die de gezelligheid van Deurningen weerspiegelt.

"We zijn ontzettend trots om dit jubileum te vieren," zegt voorzitter Arnold Klieverik. "Het is fantastisch om te zien hoe ons evenement door de jaren heen is uitgegroeid tot een vaste traditie binnen Deurningen, dankzij de deelnemers, het enthousiaste publiek en de vele vrijwilligers.”

Het programma van de jubileumeditie heeft wedstrijden met verschillende klassen voor zowel ervaren atleten als recreatieve deelnemers. Uniek voor dit jaar is dat een groep oud-bestuursleden en vrijwilligers gaan deelnemen om de duatlon nog eens als atleet te kunnen ervaren. Voor de toeschouwers is er ook genoeg te beleven, er zijn diverse horeca punten voor een hapje of drankje tijdens of na de wedstrijden.

Over Run Bike Run Deurningen

De Run Bike Run Deurningen is een jaarlijks terugkerende duathlon die sinds 1999 plaatsvindt in het pittoreske dorp Deurningen, gelegen in het hart van Twente. Het evenement bestaat uit 2 rondes hardlopen van in totaal 7,4 kilometer, gevolgd door 31 km fietsen en nog 1 ronde hardlopen van 3,7 kilometer. Start en finish zijn op het dorpsplein. Deelnemers kunnen meedoen als solo of als duo, waarbij een deelnemer de looprondes voor zijn rekening neemt en de ander het fietsparcours aflegt. Eveneens is er een wedstrijd voor de jeugd van 7 tot en met 12 jaar. Run Bike Run Deurningen biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met de duatlonsport of om als ervaren atleet je persoonlijk record aan te scherpen.

Naast de sportieve component staat de Run Bike Run bekend om zijn gezellige sfeer, waar zowel deelnemers als toeschouwers al jaren van genieten.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 18 juni, wacht niet te lang want vol is vol!

Voor individuele deelnemers is het inschrijfgeld € 17,50. En voor duo's € 25,00. We gebruik maken van de IPICO chip voor tijdregistratie, de huurprijs van de chip is bij het inschrijfgeld inbegrepen.

Kijk voor meer informatie op https://www.runbikerundeurningen.nl/

wanneer?

23 juni 14:00

waar?

prijs

Inschrijfgeld individuele deelnemers is het € 17,50. En voor duo's € 25,00.