Streekproductenroutes rondom Beuningen
Streekproductenroutes rondom Beuningen
Actief
Streekproductenroutes rondom Beuningen
fietsroute

Op zondag 23 juni organiseert Tourist info Beuningen mooie streekproducten fietsroutes. Dit jaar gaan we op de fiets naar Breckelenkamp, om te genieten van dit unieke gebied met prachtige Twickelerven en Huis te Breckelenkamp. Bewoners zijn trots op de Marke en streek en vertellen er met liefde over. Tevens kunnen de deelnemers onderweg proeven van heerlijke streekproducten uit eigen omgeving.

Beuningen
t/m 23 jun
10:00

De start is tussen 10.00-12.00 uur bij 't Sterrebos. De fietsers maken kennis met streekproducten en het landleven. Fiets door de prachtige omgeving van Beuningen, Denekamp, Lattrop en Breckelenkamp. Geniet onderweg van koffie met appeltaart bij Erve Meesterplaatsje, Twickel kaas en Black Angus worst bij Erve Veldman, een bezoek aan Huis te Breckelenkamp, Italiaans brood bij thuisbakker Ingrid en een sapje uit de boomgaard van buurman Sander, een mozzarellaspies bij Buffalo Farm Twente, een bezoek aan de bloemen- en moestuin van Landgoed Singraven met heerlijk ijs van ‘t Loaboerke en tot slot een warm hapje bij ’t Sterrebos in Beuningen.

De fietsroute is ca. 40 km en start bij ’t Sterrebos in Beuningen. Deelname bedraagt € 22,50 p.p. voor volwassenen en € 17,50 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Reserveren kan via: visitdeluttelosser.nl of telefonisch bij de Tourist info, tel: 0541-551160. Wees er snel bij, want vol=vol.

wanneer?

23 juni 10:00

prijs

€22,50 p.p. voor volwassenen en €17,50 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.