Bibliotheek Enschede viert BoekStartdag
Bibliotheek Enschede viert BoekStartdag
Evenement
Bibliotheek Enschede viert BoekStartdag
Feest voor de jongsten

Op BoekStartdag, zaterdag 1 juni, is het feest in de Bibliotheek Enschede Centrale aan de Pijpenstraat. Van 09.30 tot 13.00 uur krijgen de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kind mee aan leuke activiteiten en ontdek hoe fijn het is om met boeken en taal bezig te zijn.

Enschede
t/m 01 jun
09:30

Geniet bijvoorbeeld van de muzikale poppenkastvoorstelling ‘Help! Een krokodil in ons bos…’. Kunnen de kinderen alle dieren opnoemen die voorbijkomen? Theater Fantast, een bekend reizend kinder- en poppentheater, speelt deze voorstelling twee keer: om 9.30 uur en om 10.30 uur. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Een kaartje kost 2 euro per kind.

Van 9.30 tot 13.00 uur zijn er meer activiteiten in de bibliotheek waar je ook zonder kaartje voor de voorstelling aan mee kan doen. Zo is er een leuke dierenspeurtocht voor het hele gezin, een babyparcour en een fotohoek.

Webinar over voorlezen
Om ouders te inspireren hoe ze op leuke en speelse wijze voorlezen, staat er op donderdagavond 30 mei (20.00 - 21.00 uur) een gratis webinar op de agenda. Kinderen die op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken hebben een voorsprong waar ze hun hele leven voordeel van hebben. Het motto van de Bibliotheek is dan ook: met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen.

wanneer?

01 juni 09:30

prijs

€ 2