Avondvierdaagse Enschede
Avondvierdaagse Enschede
Evenement
Avondvierdaagse Enschede
Vier avonden lang met 2500 deelnemers lopen

Loop jij ook (weer) mee in Enschede? Sportaal organiseert ook dit jaar weer het grootste wandelevent van Nederland in Enschede. De Avondvierdaagse wordt gehouden van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juni 2024. Vier avonden lang lopen naar verwachting 2500 deelnemers door de stad. Vanaf 18.00 uur lopen de deelnemers vijf kilometer, met elke dag een andere start- en finishlocatie. Op woensdag is er een rustdag.

Enschede
t/m 07 jun
18:00

Routes en verkeersmaatregelen
De routes gaan door diverse wijken van Enschede. Dit kan betekenen dat de bereikbaarheid van jouw straat enigszins beperkt wordt tijdens het evenement. Bekijk de routes van de Avondvierdaagse op www.sportaal.nl/avondvierdaagse

Versier de straten! 
Sportaal roept alle inwoners van Enschede op om de routes feestelijk aan te kleden. Versier je eigen straat, tuin of balkon en zorg voor een feestelijk onthaal voor de deelnemers. Zo wordt het een onvergetelijk evenement van!

Oproep aan familie, vrienden en kennissen van alle lopers
Sportaal nodigt alle opa's en oma's, familie, vrienden, kennissen en buren van harte uit om op de laatste avond, vrijdag 7 juni, aanwezig te zijn om de kinderen feestelijk te onthalen. Dit maakt het een warm en enthousiast welkom voor alle deelnemers.

Inschrijven kan nog steeds
Losse tickets (€4.50 per persoon) zijn eenvoudig te koop in de webshop. Scholen en verenigingen kunnen zich als groep aanmelden via het aanmeldformulier op de website.

Vrijwilligers
Om dit mooie event in goede banen te leiden, zoekt Sportaal vrijwilligers die hierbij willen helpen. Denk hierbij aan parkeerregelaars en vrijwilligers voor de drinkposten. Hulp is meer dan welkom. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Sportaal door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vervolgens wordt er samen gekeken welke taken er bij jou passen.

wanneer?

03 juni 18:00

prijs

€ 4.5