Symphonic Broadway op Oude Markt
Symphonic Broadway op Oude Markt
Evenement
Symphonic Broadway op Oude Markt
Met musicalhits

Op vrijdagavond 5 juli om 21.00 uur is het tijd voor Symphonic Broadway. Dit openluchtconcert brengt de magie van Broadway naar Enschede, met muziek uit wereldberoemde musicals zoals West Side Story, Les Miserables en Sister Act. Geniet van de prachtige stemmen van April Darby, William Spaaij, Laetitia Gerards en Samir Hassan, begeleid door Consensus Vocalis en Phion onder leiding van dirigent Enrico Delamboye. Ook is er ruimte voor nieuw talent van ArtEZ Conservatorium Enschede.

Enschede
t/m 05 jul
21:00

Het ArtEZ Conservatorium schreef in samenwerking met Phion, het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en Enschede Promotie een tweeledige muzikale pitch uit onder haar studenten. Studenten konden een korte compositie schrijven voor volledige symfonische bezetting van orkest Phion. Daarnaast was er voor zangers en zangeressen een auditie voor een zeer gewilde solistenplek in de line-up van Symphonic Broadway. 

Jesper Stam studeert in zijn 3e jaar aan de studie MediaMusic als Composer for Film, Game & Media. Hij won de compositiepitch en zijn muzikaal intermezzo is te beluisteren tijdens Symphonic Broadway. Zangeres Louise de Zeeuw studeert in haar 3e jaar aan de Popacademie. Zij won als vocalist een solistenplek. Daarmee staat zij op 5 juli in een line-up van andere grote solisten. Ook zal Sem Verhaere, afgestudeerd ArtEZ student, haar eigen nummer vertolken.

wanneer?

05 juli 21:00

waar?

prijs

Gratis