Ooievaarsfietstocht in Losser
Ooievaarsfietstocht in Losser
Actief
Ooievaarsfietstocht in Losser
Fietstocht langs de ooievaarsnesten

Op zaterdagmorgen 8 juni is er een fietstocht langs de ooievaarsnesten in Losser. Er worden nesten bezocht waar jaarlijks jonge ooievaartjes te zien zijn.

Losser
t/m 08 jun
09:00

De fietstocht is ongeveer 22,5 km lang en voert over rustige fietspaden door het mooie Losserse landschap. De ooievaars zijn op deze route goed te zien en de begeleiders van Vogelwerkgroep Losser vertellen de bijzonderheden en de familiegeschiedenis van deze ooievaar families. Onderweg wordt ook gewezen op andere leuke vogelsoorten die op de route te zien zijn. Fiets en verrekijker zijn onmisbaar bij deze tocht. De start is om 09.00 uur aan de Bookholtlaan 11 in Losser. Hier zijn ook voldoende parkeerplaatsen.

Op deze route zijn bijna 30 ooievaarsnesten te zien. De fietstocht duurt ongeveer 3 uur. Er wordt in twee groepen van maximaal 10 deelnemers gefietst. Aanmelding voor deze fietstocht kan via Tourist info De Lutte-Losser, online: visitdeluttelosser.nl of telefonisch: 0541-551160. Deelname bedraagt 11,50 p.p. dit is inclusief koffie met lekkers onderweg.

wanneer?

08 juni 09:00

prijs

€ 1150