Start leesclub Kunstgeschiedenis in Tubbergen
Start leesclub Kunstgeschiedenis in Tubbergen
Overig
Start leesclub Kunstgeschiedenis in Tubbergen
Thema Kunstgeschiedenis

Hou je van lezen en kunst en wil je daar meer mee doen? Sluit je aan bij een leesclub. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. Maak kennis met de leesclubs van Senia op dinsdag 11 juni om 14.00 uur in bibliotheek Tubbergen, Raadhuisplein 4. Centraal staat het thema Kunstgeschiedenis.

Tubbergen
t/m 11 jun
14:00

Samen lezen en bespreken

In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. Een Senia-leesclub biedt volledig ontzorgd leesplezier. Elke club maakt jaarlijks een selectie van boeken die de leesclubleden willen bespreken. Dat gebeurt aan de hand van uitgebreide keuzelijsten, die door Senia ieder jaar met zorg worden samengesteld. Nieuw op de keuzelijst voor het aanstaande seizoen zijn bijvoorbeeld boeken over (het werk van) Escher, Van Gogh, Vermeer en Veth.

Senia levert bij elke gekozen titel leeswijzers met uitgebreide achtergrondinformatie en discussievragen. Deze leeswijzers worden als verdiepend en inspirerend ervaren. Senia faciliteert leesclubs over uiteenlopende genres: van moderne literatuur tot klassiekers en van geschiedenis tot filosofie.

Informatiebijeenkomst Kunstgeschiedenis

Maak vrijblijvend kennis met de leesclubs van Senia tijdens een bijeenkomst op dinsdag 11 juni om 14.00 uur in de bibliotheek van Tubbergen. De focus ligt op Kunstgeschiedenis. Toegang is gratis. Bij voldoende animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht.

Aanmelden

Graag vooraf aanmelden via [email protected]

wanneer?

11 juni 14:00

prijs

Gratis