Concordia Overdinkel opent bioscoop voor themaconcert
Concordia Overdinkel opent bioscoop voor themaconcert
Muziek
Concordia Overdinkel opent bioscoop voor themaconcert
Het thema filmmuziek. “’t Muziekhoes”

Zondag 9 juni is het weer zover, dan zal muziek vereniging Concordia weer hun jaarlijkse themaconcert verzorgen. Zoals de naam al doet vermoeden wordt er ieder jaar een muzikaal thema vertolkt waarin het publiek helemaal kan opgaan. Dit jaar is er gekozen voor het thema filmmuziek. “’t Muziekhoes” Zal speciaal voor deze zondagmiddag worden omgetoverd tot een ware bioscoop. Ja mensen u leest het echt goed een bioscoop en dan ook nog eens 1 met gratis toegang

Overdinkel
t/m 09 jun
14:00

Dit jaar is er gekozen om het themaconcert op zondagmiddag te organiseren in plaats van de traditionele zaterdagavond zodat we de jongste leden van onze vereniging ook mee kunne laten musiceren. Alle muziekstukken die worden gespeeld worden ondersteund door mooie filmbeelden uit de bijbehorende de film, het zal dus een middag worden die zowel de oren als de ogen prikkelt. Een kleine selectie van wat u kunt verwachten, Roodkapje een muzikale reis door dit sprookje gespeeld door de blokfluit groep. Het C-orkest zal de wereld der dino’s betreden en het A-orkest zal de jungle ingaan onder begeleiding van Indiana Jones. Tevens zal de drumband een muzikale reis door de filmgeschiedenis gaan maken.

Kortom het belooft een prachtige middag te worden in ‘’t muziekhoes’’ aan de Hoofdstraat 66a te Overdinkel Het non-stop show programma dat om 14:00 uur aan zal vangen is gratis te bezoeken. De zaal zal ongeveer 30 minuten voor aanvang van de film geopend zijn.

De popcorn staat al klaar u komt toch ook?

Mocht u meer informatie willen over onze muziekvereniging of zelf een keer mee willen spelen neem dan snel een kijkje op www.concordia-overdinkel.nl of kijk op onze facebook of Instagram pagina.

wanneer?

09 juni 14:00

prijs

Gratis