Open Huis Franciscusschool Oldenzaal
Open Huis Franciscusschool Oldenzaal
Overig
Open Huis Franciscusschool Oldenzaal
Een laatste kans om de oude school te bezichtigen!

Op zaterdag 15 juni 2024 opent de Franciscusschool haar deuren voor een speciaal open huis, bedoeld voor (oud)-leerlingen en iedereen die nieuwsgierig is naar de veranderingen die de school binnenkort zal ondergaan. Van 10.00 tot 14.00 uur krijgen bezoekers de gelegenheid om een laatste blik te werpen op het huidige schoolgebouw voordat de grootschalige vernieuwbouw dit najaar van start gaat.

Oldenzaal
t/m 15 jun
10:00

Tijdens het open huis is niet alleen het oude gebouw te bewonderen; ook de nieuwe schetsen kunnen bekeken worden. Deze schetsen bieden een inzicht in de toekomst van de Franciscusschool en laten zien hoe de nieuwe leeromgeving er zal gaan uitzien.

Bij mooi weer wordt het schoolplein omgetoverd tot een feestelijk terrein. Tegen een kleine contante betaling kunnen kinderen springen op de springkussens en zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Iedereen is van harte welkom om een stukje geschiedenis van de Franciscusschool te beleven en tegelijkertijd een blik op de toekomst te werpen. Mis deze unieke kans niet om zowel herinneringen op te halen als vooruit te kijken naar de spannende transformatie van de school.

Kort voor de zomervakantie verhuist de school naar een afgescheiden vleugel van het TCC aan de Potskampstraat, waar ze tijdens de vernieuwbouw gehuisvest zal zijn.

wanneer?

15 juni 10:00

waar?

prijs

Gratis