Kennismaking klootschieten in Overdinkel
Kennismaking klootschieten in Overdinkel
Actief
Kennismaking klootschieten in Overdinkel
Onder leiding kennismaken met klootschieten

Elke woensdagmiddag in de maanden juni, juli en augustus, kunnen toeristen & inwoners onder leiding van ervaren klootschieters kennismaken met de sport klootschieten. Naast het aanleren van de techniek wordt er een onderlinge wedstrijd georganiseerd en krijgen de toeristen algemene informatie over het klootschieten. Het programma duurt van 14.30 uur tot 16.00 uur en speelt zich af op het Kolkersveld, een schitterend natuurgebied, dat parallel aan de Hoofdstraat tussen Losser en Overdinkel ligt.

Overdinkel
t/m 28 aug
14:30

Ervaar wat het klootschieten in Twente betekent en maak kennis met dit eeuwenoude typisch Twentse spel. Eventueel kan e.e.a. worden gecombineerd met een fietsroute naar de klootschietlocatie die bij de Tourist info verkrijgbaar is.

De kosten zijn € 6,00 per persoon en is inclusief: deskundige begeleiding, spelmateriaal en een consumptie. Voor dit arrangement kunt u zich individueel aanmelden, maar is op aanvraag ook mogelijk voor (kleine) groepen op andere data. Reserveren kan bij Tourist info De Lutte-Losser, tel: 0541-551160 of meer info via visitdeluttelosser.nl.

wanneer?

12 juni 14:30

prijs

€ 6