Gezondheidsweek in Denekamp
Gezondheidsweek in Denekamp
Actief
Gezondheidsweek in Denekamp
De gemeente stimuleert een gezonde leefstijl

Heeft u altijd al willen weten hoe het met uw gezondheid is gesteld? Kom dan van 23 tot en met 27 september 2024 naar de Gezondheidsweek in Denekamp. Dit jaar wordt de Gezondheidsweek voor de tweede keer georganiseerd. Het doel is om inwoners van de gemeente Dinkelland op een leuke en interactieve manier te informeren en bewust te maken van een gezonde leefstijl. De organisatie is in handen van huisartsen, fysiotherapeuten, de apotheek, een diëtist, de Dorper Esch en de gemeente Dinkelland.

Denekamp
Vanaf 23 sep
12:00

Tijdens de Gezondheidsweek worden er de hele week door verschillende activiteiten aangeboden op diverse locaties in Denekamp. De meeste activiteiten zijn voor iedereen gratis toegankelijk, waarbij voor een enkele activiteit een kleine vergoeding wordt gevraagd. Activiteiten tijdens de Gezondheidsweek

Er worden dagelijks verschillende activiteiten aangeboden die toegankelijk zijn voor alle leeftijden. Jong en oud kunnen onder andere deelnemen aan verschillende sport- en beweegactiviteiten, supermarktsafari’s, lezingen op het gebied van gezondheid en een gezondheidsmeetdag. De komende weken wordt er meer onthuld over de verschillende activiteiten. Ook volgt er een timetable van het volledige programma en de verschillende activiteiten. Zet de Gezondheidsweek alvast in uw agenda, u bent van harte welkom.

wanneer?

23 september 12:00

waar?

prijs

Gratis