Garage Sale Langeveen
Garage Sale Langeveen
Overig
Garage Sale Langeveen
Huisraad, speelgoed, boeken en kleding.

Op woensdag 24 juli, van 10.00 uur tot 16.00 uur, vindt er in de kern van Langeveen een Garage Sale plaats. Verschillende bewoners bieden op eigen terrein leuke items aan. Dit kan variëren in aanbod van huisraad, speelgoed, boeken, kleding, witgoed, fietsen etc.

Langeveen
Vanaf 24 jul
10:00

Het betreft de eerste woensdag in de zomervakantie. De organisatie van dit evenement, Toeristisch Langeveen Bruinehaar, heeft bewust voor deze datum gekozen. Veel mensen zijn (nog) niet op vakantie zodat er een breed deelnemers veld is. Onze wens is om iets te organiseren wat mensen in contact brengt met elkaar, een sociale activiteit te ontwikkelen waar al onze inwoners aan deel kunnen nemen, van jong tot oud.

De inschrijving is inmiddels gestart en de eerste deelnemers hebben zich aangemeld. Inschrijven kan t/m 17 juli op de volgende manier: * per mail aan [email protected].

* per app aan Toeristisch Langveen Bruinehaar op 06-13536633

Vermeld bij de aanmelding: uw naam, uw huidige adres, het deelnemende adres en telefoonnummer. 

Voor deelname gelden de volgende eisen: Je maakt gebruikt van iemand zijn oprit in kern Langeveen. Het is toegestaan om jouw oprit beschikbaar te stellen aan familie, vrienden en kennissen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Een opsomming van de deelnemende straten binnen kern Langeveen is te vinden op onze site.

Toeristisch Langeveen Bruinehaar zorgt voor ballonnen voor de zichtbaarheid (dit pakket wordt aan u geleverd) en tevens zorgen zij voor flyers die verspreid worden rondom Langeveen.

Bij aanmelding ga je akkoord met de gestelde voorwaarden/spelregels.

Voor bezoekers wordt in de week voor het evenement een actuele lijst met adressen en een plattegrond op de site openbaar gemaakt. Tevens zijn de deelnemende adressen te herkennen aan de ballonnen die zichtbaar zijn vanaf de weg.

Wacht niet te lang met aanmelden en maak er samen met de buren een gezellige dag van!

wanneer?

24 juli 10:00

waar?

prijs

Gratis